Anttolanhovi rekrytoi ja uudistuu

Mikkelin kupeella Anttolassa sijaitseva Anttolanhovi muuttuu uuden omistajan toimesta vauhdilla. Muutokseen tarvitaan uusia tekijöitä.

Anttolanhovi villa

”Anttolanhovi on täynnä potentiaalia. Uskon, että Järvi-Suomi on varsinkin ulkomaalaisille matkailijoille seuraava Lappi. Tähän työhön tarvitsemme hyviä tekijöitä, joilla on mahdollisuus samalla vaikuttaa työpaikkansa kehittymiseen. Etsimme yrittäjähenkisiä ihmisiä, joille on tärkeää luonto ja kestävät arvot”, sanoo Mikler Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Juha Kaitainen.

 

Nyt haussa ovat seuraavat paikat:

·      Keittiömestari

·      Ravintolan vuorovastaava

·      Vastaanottovirkailija

·      Ravintolan tarjoilija

·      Kokki


Anttolanhovin uuden keittiömestarin tulee olla suunnannäyttäjä. Hänellä tulee olla näkemystä ja intohimoa työhönsä. Tämä on uniikki tilaisuus päästä kehittämään ja toteuttamaan monipuolista ravintolaelämystä, joista asiakas nauttii niin aamiaisella, lounaalla, à la carte -ravintolassa kuin kesäkeittiössä ja luonnon keskelläkin. Meillä ruoassa pitää maistua paikallinen luonto, Kaitainen linjaa.
Salivastaavalta ja vastaanottovirkailijalta toivomme, että heidän sydämensä sykkii hyvälle asiakaspalvelulle ja samalla tulosvastuulle.

Anttolanhovi annos

Mikler Oy otti vastuun Anttolanhovin pyörittämisestä kuluvan vuoden tammikuussa. Puolivuotinen yrittäjyys Anttolanhovissa on vahvistanut Kaitaisen käsitystä ihmisten tarpeista ja siitä, miten niihin tulisi vastata. Kaitainen kertoo, että palveluja tullaan tuotteistamaan usealle eri kohderyhmälle. Se mahdollistaa ympärivuotisen toiminnan toteuttamisen kannattavasti. Kokeneena yrittäjänä Kaitainen tietää, että hyvä työyhteisö ja työn merkityksellisyys heijastuu myös positiivisesti asiakkaan kokemukseen yrityksestä ja sen palveluista. Tähän me panostamme, lupaa Kaitainen.

Anttolanhovin muutoksessa Kaitaista auttaa myös Bisnesmuotoilutoimisto Brande. Sen moniosaajatiimi tuo apua strategian ja konseptin määrittämiseen sekä kokonaisvaltaiseen kaupallistamiseen rekrytoinnista alkaen. Meillä on kokemusta siitä, miten inspiroivaa työntekijälle on päästä kehittämään työpaikkaansa sellaiseksi paikaksi, jossa kokee olevansa keskeisessä roolissa liiketoiminnan menestymisen kannalta, kertoo Branden bisnesmuotoilija Tanja Grönholm.

Tartu tilaisuuteen ja hae heti


Jos haluat olla osa Anttolanhovin tiimiä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 5.8.2019 sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. 
 
Lisätietoa ja hakuohjeet:
Keittiömestari. Katso ilmoitus.
Vastaanottovirkailija. Katso ilmoitus.
Ravintolan vuorovastaava. Katso ilmoitus.
Ravintolan tarjoilja. Katso ilmoitus.
Kokki. Katso ilmoitus.

Tiedustelut työnkuvasta: 
Juha Kaitainen
040 556 3437 
juha.kaitainen@anttolanhovi.fi